За нас

Ресторант "Двата Лъва"

Ресторантът бележи своето начало в далечната 1995г. От тогава до днес ресторантът е преминал през много промени. Най-съществената от тях настъпва в началото на 2008г., когато заведението е преместено в новопостроена коопераця, и е обзаведено с изцяло нов дизайн и оборудване.

В момента ресторантът разполага със 70 места разпложени в два салона и 50 места в приятна и прохладна лятна градина. Обстановката е уютна в модерен стил. Ще ви посрешнат жизнерадостни и усмихнати сервитьори.

Ресторантът организира различни видове мероприятия: фирмени партита, рождени дни, абитуриентски балове и др.

Меню

Ресторантът има богато и разнообразно меню. Предлагат се традиционни българаски ястия, домшна скара, ястия от италианската кухня, прясна риба и много други. Десертите са 100% домашно приготвени. Запазена марка на ресторанта са традиционните готвени ястия. Всеки ден се приготвят над 20 вида готвени ястия и супи, които се публикуват и в уеб-страницата.

Кулинарен магазин

Към завдението е приспособен кулинарен магазин, който има директна връзка с кухнята на ресторанта. От тук можете закупите храна за вкъщи от топлата ни витрина на атрактивни цени. Също така може да си изберете и нещо за вкъщи от менюто на ресторанта. Заведението изпълнява и доставки до дома и офиса.

Работно време:

Понеделник - Събота: от 11:30ч. до 23:00ч.

Неделя - почивен ден


Свържете се с нас


София, бул. Гоце Делчев 48 089 792 34 27